Undvik gärna att placera mig i ett enda fack!


Här är länkar till texter som försöker beskriva och förklara att jag naturligtvis är så mycket mera inom både sex och annat än vad ett enstaka inlägg, sexfantasi/önskan etc beskriver. Det verkar ibland behövas såväl avseende att en del tror jag/man är störd rätt igenom bara för att jag/man har vissa ganska kinky/elaka eller likande fantasier etc., såväl som de som håller på med BDSM och inte verkar kunna förstå att man kan vara ”switch”, dvs tända lika mycket på att vara undergiven/utsatt som tvärtom. Att de blir avtända eller något bara för att man har båda sidor i sig så att säga? Eller är det ett osäkerhetsmoment och nån sorts känsla av att inte veta var man har en människa? I vilket ”fack” man ska placera en människa? Ja, jag vet inte.

När jag skriver om en viss sexuell önskan här så är det i alla fall alltid 100 procent jag i den stunden. Varenda känsla är sann och äkta! Sedan är jag inte riktigt så insnöad på kinky/perversa/bdsm-grejor som det kanske verkar när jag skriver här. Det är bara så att det är mest upphetsande att skriva om, fantisera om – och ibland leva ut i verkliga möten. ”Förbjudet” och upphetsande. Man gör ju bara inte så… Välkommen till mina snuskiga fantasier, erfarenheter och önskningar! Och hör gärna av dig om du blir sugen!

  1. Min presentationstext.
  2. Saker jag inte gillar – och saker jag gillar.
  3. Om att vara ”switch” m.m.
  4. Fast många gånger IRL är det skönast att ha ganska vanlig sex faktiskt.

Det kommer fler texter kring detta förr eller senare.


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.

 


 

Annonser