Saker jag inte gillar – och saker jag gillar


Uppdaterad 2017-11-01.

Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.

Hela hemsidan handlar ju för det mesta om saker jag gillar och tänder på, men jag tänkte här försöka beskriva det i punktform så kortfattat som möjligt. Samt inte minst viktigt att beskriva vad jag inte gillar. Det skriver jag ju inte om på andra ställen.

Vad gäller BDSM, dominans, nedgradering, utsatthet, förnedring etc så är det ju förstås extra viktigt att veta vad var och en inte vill göra eftersom man ju där rör sig mera i gränslandet och risk finns för missförstånd om man inte är tydlig och har säkra sätt att förmedla när det inte är okej. Som inte kan missförstås.

Vilka gränser har man, samt hur förmedlar man dessa gränser och hur förhåller man sig till det utan att förta effekten av känslan av utsatthet, nedgradering, förnedring osv? Om allt blir en massa ”regler” etc, etc så kan det bli som en sorts förutsägbar manual och inte så mycket utsatthet etc kvar. Samt kan kännas som en massa krav om att det måste vara eller bli på ett visst sätt. Vilket inte alls är fallet med mig i alla fall. Jag är öppen för väldigt mycket olika och det behöver inte vara så jäkla ”avancerat” för att det ska vara underbart, upphetsande, nedgraderande, förnedrande eller vad det nu blir i stunden :-).

Vad gäller mina gränser med mig som ”undergiven/utsatt/nedgraderad/sexuellt förnedrad” osv så kommer här en lista med saker jag inte gillar. Jag kommer att uppdatera listan löpande då och då när jag har tid och när jag kommer på något nytt att skriva:

Saker jag inte gillar och inte vill bli usatt för:

 1. Wet & scat, dvs kiss och bajs.
 2. Analsex hoppar jag helst över faktiskt. Även om det _ibland_ kan kännas skönt. Är mest krångligt och finns massor med bakterier där som inte är särskilt bra att få i vare sig fittan eller munnen. Och det blir krångligt att hålla reda på vad som varit var. Möjligen skulle jag kunna pröva igen med någon som har liknande inställning som jag själv, dvs vetskapen om att analsex kombinerat med vanligt vaginalsex och oralsex ger risker med fel bakterier på fel ställe. Och att använda glidmedel så att det inte blir ett torrt nötande i analöppningen. Som jag tänker måste den ”bästa” lösningen vara att ha en speciell leksak/dildo eller liknande för just analsexet så att det kan specifikt användas för just det och inte blandas med något annat som ska vara på andra ställen som i fittan och munnen.
 3. Rimning, dvs slicka anus. Samma här avseende bakterier som definitivt inte är bra att få i munnen. Visst, kan säkert gå bra ibland eller flera gånger om man är noga med hygienen men jag vill inte i alla fall.
 4. Att bli spottad på. Känns bara äckligt.
 5. Slicka i mig sperma. Blä! Har försökt med min egen men jag spyr tyvärr. Konsistensen, blä… Så jag förstår om någon tjej inte vill jag kommer i hennes mun. Har i och för sig ibland själv fantiserat om att suga av en stor svällande kuk. Vet inte om det kanske är lättare att få sperman ner i halsen direkt än att slicka i sig den med tungan? Jag betraktar mig som heterosexuell och känner ingen dragning alls till killar, men som sagt så har jag ibland tänkt tanken att vilja prova att suga av en stor svällande kuk och i det sammanhanget så är i alla fall tanken på att denna kuk till slut spänner sig i några sista orgasmiska sprut ner i min hals mycket upphetsande. Att känna detta i min mun så att säga. Risken är väl att jag får kraftiga kväljningar ändå när sperman väl kommer…
 6. Få sperma i ögonen… Finns väl knappast någon som vill få det? Så, nej tack – låt mig slippa! Vare sig min egen eller någon annans.
 7. Smärta i sig. Lagom hårda örfilar kan dock förstärka stämningen av utsatthet och förnedring på ett bra sätt. Att t ex kanske bli riden samtidigt som tjejen örfilar mig då och då. Smärta i sig är dock inget jag tänder på utan om det gör för ont så blir jag nog snarast avtänd.
 8. ”Omhändertagandedominans”, typ där tjejen blir någon sorts överomhändertagande mamma eller nåt liknande. Då tänder jag snarare på dess motsats: elak-kåta tjejer som tänder på tanken att jag ångrar mig efteråt snarast…
 9. Jag fyller på denna lista då och då när jag kommer på något.

Saker jag blir kåt av (såväl som ”undergiven”, ”dominant” som vid helt vanligt sex/råknullande):

 1. Jag är nog mer ”elak”, dominant, nedgraderande, sexuellt förnedrande osv, osv i min fantasi och när jag skriver än vid verkliga möten. Det gäller även med mig som den utsatte/undergivne. Det kan vara en extra upphetsning, stor sådan, när båda tänder på sånt och humöret är åt det hållet. Dock fungerar det nog bäst som känsla att ha inom sig, i blickar som möts osv, när man har sex med varandra. Visst, örfilar eller liknande kan ju också bättra på stämningen vid sådana tillfällen också. Det beror på dagshumör, personkemi m.m.
 2. Detta är väl det som jag alltid gillar. Så underbart! Se på dig naken, överallt. Mina händer, min tunga och mun över hela din kropp, överallt. Klämma, knåda din kropp, dina bröst, din rumpa, smeka, sära dina skinkor, massera din fitta. Köra in kuken hårt i din fitta, i din mun (kanske inte lika hårt…), mellan dina bröst. Sära dina ben, brett isär, upp vid var sida om ditt huvud, upp på mina axlar, isär, köra in kuken djupt, pumpa in och ut i dig. Kanske samtidigt ge dig en eller några örfilar – beroende på vad båda gillar och stämning, personkemi osv. Blickar som möts, djupt i varandras, råkåta. Så jäkla härligt, känna hur kuken pulserar och bultar hård, framför dig, i dig, framför ditt ansikte, i din mun, på dina bröst, mellan dina bröst.
 3. Din hud mot min. Längs hela våra kroppar. Ligga sked, nakna – kuken sväller bakom dig, mellan dina ben.
 4. Ska fylla på successivt här. Annars finns ju hela resten av hemsidan också. Ska dock försöka beskriva kortfattat här i punktform.

E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.