Om mig och denna hemsida


• Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.
Gränser mellan fantasi, förspel och verklighet, vandra på gränsen, osv.
Ryggmassage
Detta är sååå skööönt! Både att ge och få!

Jag är en heterosexuell man som söker både ”seriösa” saker och kanske mera ”oseriösa” saker beroende på vad man har för värderingar (samt beroende på om jag är singel eller inte): t.ex. sköna promenader i naturen, koppla av i TV-soffan, ligga sked, trevliga samtal, laga mat tillsammans, träna tillsammans ibland, skratta tillsammans, ”bara vara” tillsammans, egentid, massage, beröra och beröras, långvarig relation,
samt/eller också kinky:
rent sexuella spännande möten och sexuella fantasier, kortvariga relationer, kk, anonymsex, dominans, undergivenhet, switch, nedgradering, sexuell förnedring, m.m.., som kanske också kan leda till en seriös långvarig relation – eller inte, helt beroende på vad båda är ute efter med varandra.

hopparep
Nån tjej som vill hoppa lite rep medan jag ser på och runkar? 😉

Kanske kan det finnas risk att hemsidan ger en något sned bild av både mig och min sexualitet eftersom den kanske till övervägande del kommer att handla om mera ”förbjudna”, kinky, fantasier och liknande. Det känns helt enkelt mera spännande och upphetsande att skriva om. Fast jag är inte alldeles säker på hur innehållet kommer att utvecklas på hemsidan. Det återstår att se. Jag är nog inte heller riktigt så ”översexuell” som någon eventuellt kan tro av denna hemsida. Men ibland gillar jag att skriva och ha läsare och jag gillar även ibland att greja med en hemsida. Och ibland gillar jag spännande nya möten beroende på om jag är singel och beroende på dagshumör. Sex väcker ofta mer intresse och nyfikenhet än något annat dessutom.

Jag tänder på många olika saker. Allt från vanlig mysig närhet, beröring och sex till mycket mera ”kinky” saker såsom dominans, undergivenhet, utsatthet, nedgradering, förnedring, m.m. Vad gäller dominans, utsatthet och liknande så är jag ”switch”, dvs som två sidor av samma mynt där. Jag kan tända precis lika mycket på att känna mig naken och utsatt etc som att se/försätta en tjej i samma situation. För mig är det lite svårt att förstå att man bara kan vara det ena då jag, som tänder på båda ”rollerna”, verkligen kan förstå och känna mig in i hur kåta i alla fall vissa tjejer kan bli av att bli sexuellt dominerade, nedgraderade, förnedrade osv. Detta eftersom jag själv ”har det i mig också” så att säga; och det blir dubbel kåthet för mig. Men vi är alla olika.

I verkligheten blir det som det blir i stunden i personkemin med den man möter. Det vill säga att vad som ska hända, scenario, etc inte ska kännas alltför uppstyrt; som att det blir någon sorts mall, fantasi, etc. som ska uppfyllas. Kanske blir det någonting helt annat men som är underbart upphetsande, skönt, avkopplande, riktigt kinky eller också blir det kanske bara ett trevligt möte utan sex. Samtidigt tycker jag att man kan känna en större frihet om man vet ungefär hur ”spelplanen” ser ut mellan oss, dvs om både du och jag vet vilka fantasier och önskningar vi har och som vi kan tända på ibland och under vissa förutsättningar. Det innebär ju naturligtvis dock inte att man i alla lägen tänder på alla sexuella fantasier och önskningar som man någon gång haft (naturligtvis). Vetskapen om vad den andre tänder på och egna tankar, känslor och fantasier, blickar som möts osv kan få det att kännas nog så verkligt när man har sex utan något ”avancerat scenario” att leva ut/följa som en mall. Ibland hårt, ibland mjukt.

Vad gäller ord som till exempel nedgradering och förnedring så verkar det i alla fall ibland vara så att man lägger lite olika saker i vissa ord. ”Jag tänder på att bli dominerad med inte sexuellt förnedrad” kanske någon säger och så visar det sig senare att vi inte lägger samma innebörd i orden. När hon senare beskriver vissa saker hon kan bli kåt av så kan det ibland vara just saker som för mig ligger väldigt nära sexuell förnedring och nedgradering.

En del tänder ju på smärta i sig också. Det gör dock inte jag. Vare sig att ge eller få. Dock kan ju t ex örfilar förstärka den psykiska dominansen, nedgraderingen, förnedringen men då är det framförallt den psykiska känslan jag tänder på. Inte smärtan i sig. Om det gör för ont så lär jag snarast bli avtänd och kanske arg/irriterad. Men visst, att knulla en tjej samtidigt som jag då och då ger henne en örfil kan absolut ”bättra på” stämningen, kåtheten, dominansen, nedgraderingen, förnedringen. Samma gäller om en tjej rider mig och ger mig örfilar med jämna mellanrum samidigt som jag ser hennes snarast elakt kåt blick i mina ögon… Känslan i stunden, personkemin mellan oss avgör vad det blir.

Framför allt så blir jag kåt när tjejer blir kåta. Det där är ju något som triggas ömsesidigt mellan oss i någon sorts personkemi. Om det känns att tjejen blir kåt av att bli styrd, dominerad etc i olika grad så kan det trigga igång just den sidan hos mig och tvärtom. Jag blir kåt av att höra vad du tänder på. Sedan kanske inte allting du tänder på triggar igång mig och vice verse förstås. Det är, naturligtvis, totalt ointressant att dominera eller bli dominerad etc av en tjej som inte tänder på det som händer. Dessa saker är nog ganska grundläggande mänskliga tror i alla fall jag; att vi fungerar så. Sex är någonting ömsesidigt och om inte båda blir kåta så blir det ju liksom ingenting av det, och det är ju bra för det förhindrar verkliga övergrepp.

Ett ”problem” när jag skriver här är att det ju är helt omöjligt att ”vara” i känslorna för samtliga olika saker jag kan bli kåt av samtidigt. Jag kan ju inte gärna nedgradera och bli nedgraderad samtidigt… Så därför hoppas jag det kan fungera för den som läser och ser på bilder om jag skriver olika inlägg när jag befinner mig i olika känslor och som får spegla olika saker jag kan bli väldigt kåt av. Du kan alltid hålla i minnet att det alltid går att vända på ”rollerna” vad gäller dominans och undergivenhet och att jag kan tända lika mycket i båda. Vad det blir vid ett eventuellt verkligt möte får stunden och personkemin utvisa.

Jag söker bland annat:

  • Någon att promenera med ibland. Gärna i skog och mark men även på stan ibland. Detta var väl kinky…? :-).
  • Koppla av tillsammans framför en film i TV-soffan (på armlängds avstånd eller nära beroende på vad som känns bra för båda).
  • Någon som tycker om att bli masserad men som också kan tänka sig att massera mig ibland. Om du inte redan kan så har jag kursmaterial som du kan öva och lära dig från. Det är inte så svårt att lära sig för ”husbehov” så att säga. Framförallt söker jag massage av rygg och nacke då det är skönast tycker jag. Inte (nödvändigtvis) något sexuellt i denna önskan. Massage är något av det mest sköna och avkopplande som finns!
  • ”Titta” eller ”bli tittad på” naken. Blickar som möts, kåthet, men inte nödvändigtvis beröra varandra. Se dig tillfredsställa dig själv eller vice versa. Få njuta av dina blickar på min kropp eller vice versa.
  • Har gärna sex om det känns rätt för det mellan oss.
  • Jag kan även som sagt tända på ytterligare ”kinky” saker såsom dominans/undergivenhet/utsatthet/nedgradering och viss typ av sexuell förnedring, psykisk dominans, blickar som möts, spänning och ”förbjudna” tankar och känslor i luften mellan oss. Båda att utsätta för och själv bli utsatt för, beroende på personkemi och vad båda tänder på i stunden.
  • Jag tänkte även skriva samt länka till sexnoveller jag tänder på. Hör gärna av dig om det är något du gillar av det du hittar på denna hemsida. Det är upphetsande att höra när tjejer/kvinnor gillar samma eller liknande saker som jag!

E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.