Om reaktioner på denna hemsida


Här tänkte jag skriva lite om reaktioner på denna hemsida som jag fått. Såväl från den gamla hemsidan jag hade som från denna nya. Jag kommer att skriva mera här, men här är lite grann så länge:

  • En del tjejer gillar hemsidan, en del väldigt mycket. Den är personlig och det blir sexfantasier, noveller och liknande på ett annat sätt och i en annan inramning än på de vanligare sexnovellsajterna.
  • Jag har även varit med om en tjej som först ”upprört sig” i den gemensamma klagomuren (när väninna var närvarande), för att sedan höra av sig själv privat till mig med ett genuint intresse. Sedan har jag ju inte träffat någon enorm mängd tjejer på detta sätt, vilket inte direkt är någon målsättning heller. Men är jag kåt och singel och det verkar vara en vettig person så.
  • Sedan är det naturligtvis också många som inte gillar hemsidan. En del utan att vara elaka medans andra kan vara väldigt elaka.
  • Människor kan vara otroligt dömande och elaka och kanske människor i grupp i synnerhet. Särskilt vad gäller sexualitet och något som eventuellt är lite ”avvikande”. Denna hemsida faller väl kanske under ”något avvikande”-kategorin då jag gissar att upplägget är ovanligt. Mina sexfantasier faller dock inom det någorlunda normala, hur mycket vissa än verkar uppröra sig över hemsidan.

E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.