Info om e-postformulären och kommentar


Det du skriver i e-postformulären på de olika sidorna kommer direkt, oftast inom några sekunder, till min e-post på mobiltelefonen, medan det du skriver i kommentarsfälten längst ner på sidorna kommer att synas på sidan (efter att jag godkänt kommentaren). Du behöver inte ange varken e-postadress eller namn i vare sig e-postformulären eller i kommentarer. Du kan ju även, om du vill, istället ange Skype, Kik eller användarnamn på någon dejtingsajt eller liknande om du vill ha svar. Jag kan dock inte lova att jag registrerar mig på någon ny dejtingsajt ;-).

Om du anger e-post behöver du kanske sedan även kolla din spam/skräppost-mapp ibland för din e-post. Jag vet inte om mina mejlsvar eventuellt kan hamna där ibland. Om så händer så bör det inte hända igen om du markerar mejlet som ej skräpost/svarar på mejlet/lägger till min mejl i adressboken. Du kan även låta bli att ange kontaktuppgifter helt och hållet men då kan jag inte kontakta dig.

Om du vill pratas vid via röstsamtal men inte vill lämna ut ditt telefonnummer så känner jag till följande olika sätt för röstsamtal utan att lämna ut sitt telefonnummer:

För kännedom: Det är ganska sällan någon hör av sig via denna hemsida och ännu mycket mera sällan någon vill ses, samt ytterligare mera sällan att det faktiskt blir av att vi lyckas tajma ett möte. Jag är inte på något sätt ”desperat” (även om jag ibland är väldigt kåt och sugen). Jag ses gärna om och när det passar oss båda och hoppas du inte tar illa upp om det råkar ta lite tid att tajma ett möte. Tid, ork och lust ska ju finnas från båda håll och helst inte alltför mycket ytterligare krav än alla de som redan finns i livet.

Annonser