Du kan skriva anonymt om du vill.


Varken kommentarsfälten i slutet av varje inlägg/sida eller mejlformulären till min e-post kräver att du anger någon e-postadress eller något namn. Du kan lämna fälten tomma om du vill. Fast om du vill ha svar så måste du förstås ange en e-postadress (kontrollera att adressen blir rätt bara!). Om du inte vill använda din vanliga e-postadress så är det ju enkelt att skaffa en mera anonym e-postadress.

Om du har ett WordPress-konto och är inloggad så kommer din identitet där vara förvald vad gäller både kommentarer och mejlformulären (du ser hur det ser ut när man kommenterat då man är inloggad så, när du tittar på mina kommentarer – se exempelkommentaren från mig längst ner på denna sida). Men det syns när du skriver och du kan välja att logga ut för att posta anonymt (eller öppna en annan webbläsare som du inte är inloggad med).

Här kommer nu först hur e-postformuläret ser ut och under det finns längst ner på varje sida ett kommentarsfält:


Så här ser e-postformuläret ut. Det du skriver i det kommer till min e-post medan det du skriver i kommentarsfältet längst ner på sidan kommer att synas på denna sida (efter att jag godkänt kommentaren). I mejlet som kommer till mig så framgår det vilken sida på hemsidan som mejlformuläret är postat från, så det behöver du inte ange, om du till exempel berättar vad du tycker om en viss sexfantasi/önskan efter att du läst klart.


Annonser

2 reaktioner till “Du kan skriva anonymt om du vill.”

  1. Och så här ser en anonym kommentar ut ifall någon undrar. Det är bara att skriva i fältet och sedan klicka på ”SKICKA KOMMENTAR”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.