Delsjön, Kotången bad — en bit bort vid Delsjön där det oftast är stillsamt och lite folk


Tillbaka till index över badplatser i Göteborg
Detta har förstås inget direkt med mina sexfantasier att göra men det är ju skönt att bada på sommaren så jag lägger till denna guide här i alla fall. Observera att nakenbad endast är på de ställen jag tydligt anger att så är fallet. Observera också att nakenbad naturligtvis, generellt sett, inte är några ställen där det är ”fritt fram” för sexuella aktiviteter och att det är ett ganska allmänt klagomål från kvinnor att de stör sig på alla ”fluktande män”. Sedan blir i och för sig i alla fall jag ofta lite kåtare på sommaren och visst kan det vara härligt att titta på vackra kvinnor, men man behöver ju inte stirra ihjäl sig. Sunt förnuft? Med största sannolikhet hittar du för övrigt avsevärt fler vackra tjejer/kvinnor på en vanlig badplats än på nakenbad.
  • Toalett: Torrdass finns.

De gånger jag varit där har det varit lungt, stilla och skönt. Inte så mycket folk. Badet ligger en bit bort på vägen mot Bertilssons Stuga. Mest klippor att ligga på men lite gräs också. Var försiktig på en del ställen då du ska i och bada då klipporna kan vara hala under vattnet. Går nog bäst att komma i och bada på udden längst ut till höger.

Foton: Mina egna foton med kommentarer,

Google Maps vägbeskrivning och position

På kartan kan du:

  • Klicka på ”More options/Fler alternativ” uppe till vänster för att komma till Google Maps och till exempel ändra varifrån du åker eller färdsätt (dock kommer slutpositionen då att ändras eftersom det inte finns någon riktig ”adress” till just badplatsen.
  • Zooma med plus- och minustecknen nere till höger.
  • Växla mellan satellitvy och vanliga kartvy genom att klicka på den lilla fyrkanten nere till vänster.

Bilväg från Brunnsparken (bra parkering finns som nog sällan är full men en bit att gå sedan)

Cykelväg från Brunnsparken

Annonser