Badplatser i Göteborg


Detta har förstås inget direkt med mina sexfantasier att göra men det är ju skönt att bada på sommaren så jag lägger till denna guide här i alla fall. Observera att nakenbad endast är på de ställen jag tydligt anger att så är fallet. Observera också att nakenbad naturligtvis, generellt sett, inte är några ställen där det är ”fritt fram” för sexuella aktiviteter och att det är ett ganska allmänt klagomål från kvinnor att de stör sig på alla ”fluktande män”. Sedan blir i och för sig i alla fall jag ofta lite kåtare på sommaren och visst kan det vara härligt att titta på vackra kvinnor, men man behöver ju inte stirra ihjäl sig. Sunt förnuft? Med största sannolikhet hittar du för övrigt avsevärt fler vackra tjejer/kvinnor på en vanlig badplats än på nakenbad.

Här kommer en guide till olika badställen i Göteborgsområdet att växa fram. Det enda badstället som är ens i närheten av färdigt ännu är Smithska Udden nedan. Dock en del kvar att göra där också. Du kan själv sätta ditt eget betyg på varje badplats samt även skriva kommentarer om du vill. Det går bra att skriva anonymt också. Tipsa gärna om badställen!

Externa länkar

Mina länkar, bilder, kartor, vägbeskrivningar direkt med Google Maps m.m.

Format:
1. Badplatsens namn med länk till en sida där jag beskriver mera,
2. (Länk till badplatsen i Google Maps,
3. Länk till badplatsen i OpenStreetMap som visar stigar bättre där så behövs-syns nog bäst på dator,
4. Länk till badplatsen på Badkartan.se).

 1. Särö Västerskog (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 2. Billdalsbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 3. Stora Amundön (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 4. Hovåsbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 5. Askimsbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 6. Sisjön (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 7. Marholmen (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 8. Näset (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 9. Smithska Udden (Google Maps, OpenStreetMap, finns inte på Badkartan.se???) — stora ytor med vanligt bad samt två ställen för nakenbad. 3-5 stycken vattentoaletter finns också.
 10. Ganlet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 11. Fiskebäcksbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se, Goteborg.com, Cykelreseplaneraren).
 12. Saltholmen/Aspholmen (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 13. Styrsö Brattenbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 14. Styrsö Halsvik/Uttervik (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 15. Brännö Ramsdal (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 16. Galterö, Brännö (Google Maps, OpenStreetMap).
 17. Vrångö (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 18. Vrångö Nötholmen (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 19. Vrångö Sandstrand (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 20. Vrångö, Norra Sandstrand (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 21. Delsjön, Delsjöbadet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 22. Delsjön, Brattklevs udde (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se) — avskilt och lite krångligt att ta sig till. Inte mycket plats och du är sannolikt ensam där.
 23. Delsjön, Kotången bad (Google Maps, OpenStreetMap, finns inte på Badkartan.se) — en bit bort vid Delsjön där det oftast är stillsamt och lite folk.
 24. Västra Långevattnet (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 25. Härlanda tjärn (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 26. Bergsjön (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 27. Allmänna badet i Jubileumsparken, Frihamnen 9 (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 28. Sillvik (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 29. Lilleby (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).
 30. Stora Mölnesjön (Google Maps, OpenStreetMap, Badkartan.se).

Nakenbad

Vett & etikett på nakenbad
Jag får väl komplettera detta så småningom men detta är mina spontana tankar i alla fall. Många nakenbad består av alltför många stirrande män som står upp och spanar mest hela tiden samt det finns också ett fåtal som är påträngande pratsamma och okänsligt kommer alltför nära, som inte märker, eller skiter i, ganska tydliga signaler på att man inte vill prata, inte sådär direkt vill vara världens bästa vän med denna helt nya människa. Det kan vara påträngande. Men det där med pratandet är ju verkligen inte svart eller vitt. Jag har stött på flera trevliga nya människor där det blivit samtal och där det fungerar. Men det finns i alla fall ett par stycken andra som känns väldigt påträngande på de nakenbad jag varit på. Där jag bara känner att nej… han igen… som oundvikligen kommer att högljutt hälsa och börja prata som om vi var gamla vänner som inte träffat varandra på länge eller nåt. Det spelar knappt nån roll alls att jag slutar prata, börjar gå iväg eller blundar där jag ligger för att visa att jag vill vara ifred. Han fortsätter ändå sitt högljudda ”trevliga” tjatande.
Även om många naturister verkar vilja få nakenhet till det mest naturliga i världen så är det nog ändå så för de flesta att nakenhet är lite mera privat än vanligt ”textilbad”. Med det följer också kanske lite större finkänslighet och respekt för var och ens privata sfär, dvs man tränger sig inte på för nära, för okänsligt och framförallt inte för fluktande. De som bara i viss privathet vill få koppla av, njuta av att få bada och sola nakna ska få göra det.
Som framgår på denna hemsida så tänder jag ju själv samtidigt både på till exempel exhibitionism och voyerism — med samtyckande inblandade. I min fantasi kräver jag dock inte samtycke ;-). Dock är det ganska sällan som jag upplever nakenbad som särskilt erotiska just på grund av det jag ovan skrivit. Det är för lätt hänt att det blir respektlöst och fel. Och det är definitivt inte upphetsande när folk tar illa upp i verkligheten; på riktigt så att säga. Då ligger det snarare närmare till hands att ägna mig lite åt voyerism på vanliga badplatser där det är lite mindre känsligt att titta och går att göra utan att det syns och stör på samma sätt. Samt det finns enormt många fler snygga tjejer att titta på ;-). Nakenbad är trots allt mycket mansdominerade.
 1. Stora Amundön.
 2. Smithska Udden (västra och östra).
 3. Saltholmens kallbad.

 

Annonser