Tjejer: Hur skulle du reagera om din granne frågade väldigt nervöst men ändå så hövligt det går om det fanns någon chans för honom…


• Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida. • Gränser mellan fantasi, förspel och verklighet, vandra på gränsen, osv.

…att vara till nöje för dig på något sätt? Att han blir hemskt upphetsad när tjejer/kvinnor vill se honom naken och utsatt och använda honom som de vill (och det syns att han skäms och känner skam och utsatthet när han frågar… men det syns att han är ärlig och uppriktig och uppriktigt önskar för allt i världen att tjejen inte ska ta illa upp av frågan). Han säger att han förstår om frågan kan kännas påträngande och plump och att han ber så hemskt mycket om ursäkt i så fall.

För mig är det en oerhört tändande tanke (om hon svarar ja vill säga) men jag kommer med största sannolikhet inte att göra det då risken nog är rätt stor att det för många skulle kännas väldigt obehagligt och påträngande? Plus att man kommer fortsätta bo nära varandra vilket ju inte precis blir så bra om det blir helt fel… Hur blir samma situation med någon som inte är granne men halvbekant? Jag kan ju tända på den där utsattheten som blir av att inte känna varandra så väl. Tända på utsattheten jag känner när jag frågar, när jag blottar min önskan så att säga, min utsatthet inför henne – men om hon tar illa upp blir det såklart genast bara obehagligt och allt annat än tändande.

Tror ni att det går det att säga en sådan här sak på ett sätt som inte känns obehaglig för tjejen? Sedan är det ju det där med hur väl man känner varandra, känna av varandra osv som är omöjligt att svara generellt på såklart men jag undrar ändå vad tjejer/kvinnor tänker och känner inför detta. Skulle det i alla lägen bara kännas 100 procent fel och påträngande eller skulle det i något fall kunna vara ett nöje?

Hoppas några vill svara. Du kan ”rösta” (samt se vad andra röstat) på nedan alternativ (flera val möjliga samtidigt), samt även svara med anonym kommentar längst ner på denna sida. Du kan även mejla till mig anonymt.

Jag vill förtydliga att sannolikheten att jag skulle ställa denna fråga på riktigt till någon granne är noll. Däremot vet jag inte om det skulle kunna finnas någon eller några tjejer som inte hade tagit illa upp. Eller som liksom jag tänder på att leka med tanken ibland. Men det innebär ju inte att jag skulle vara beredd att ta risken att utsätta alla de andra för obehag i detta.

Annonser

En tanke på “Tjejer: Hur skulle du reagera om din granne frågade väldigt nervöst men ändå så hövligt det går om det fanns någon chans för honom…”

  1. Jag vill förtydliga att sannolikheten att jag skulle ställa denna fråga på riktigt till någon granne är noll. Däremot vet jag inte om det skulle kunna finnas någon eller några tjejer som inte hade tagit illa upp. Eller som liksom jag tänder på att leka med tanken ibland. Men det innebär ju inte att jag skulle vara beredd att ta risken att utsätta alla de andra för obehag i detta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.