Se på femdom-film naken tillsammans med några fullt påklädda tjejer…


Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.

Detta har jag tänkt på och fantiserat om ibland och skulle nog vilja göra i verkligheten… Att se på femdom-filmer tillsammans med kanske två till fem påklädda tjejer och där jag tvingas sitta med naken som en korkad, dumkåt kille och känna mig totalförnedrad med kuken i vädret.

Kanske också tvingas sitta och sära benen/knäna maximalt hela tiden, lägga mig och sära på soffbordet framför dem, sitta naken på en stol bredvid TV:n medan de tittar växelvis på filmen och växelvis på mig med kåta och kanske nedgraderande och snarast kåt-elaka blickar.

Beroende på vad tjejerna vill så kan man ju ha ett privat rum där man kan gå in ifall någon av tjejerna vill göra något enskilt med mig medan de andra är utanför och nära till hands. Kanske vill någon visa upp en kåt-elak sida och förödmjuka/förnedra mig enskilt efter att ha tänt till medan ha sett på filmen etc. Så länge jag inte tar fysisk skada så är jag öppen för att bli väldigt utsatt här känner jag.

Man kan kanske även tänka sig att ha en skål där tjejerna kan skriva och lägga i lappar när de kommer på något de vill jag ska läsa eller göra. Lappar som blandas så att ingen annan än den som skrivit vet vem som skrivit lappen, och sedan efter ett tag ska jag dra lapp efter lapp och läsa högt och/eller göra det som står där. Eller om den som skrivit lappen skrivit att det inte ska läsas högt så läser jag bara för mig själv. Det kan ju eventuellt finnas något som kan ge kåthet, makt eller liknande att skriva till mig som förolämpning, något objektifierande/förnedrande/nedgraderande eller vad man nu kan känna för i ett sådant här sammanhang – när jag sitter naken med benen isär och kuken i vädret bara för att jag är en dumkåt kille som tänker med kuken och gör bort mig…? Sedan kan ju alla tjejerna även få adressen till denna hemsida så kan de fortsätta skriva anonyma mejl till mig via mejlformulären. Saker som de kommer på efteråt som de kanske kan bli kåta av att skriva till mig utan att jag vet från vem…, eller om de föredrar att lämna sin e-post. Det är ju helt upp till var och en.

Vill du/ni se äkta skam och förnedring i mitt ansikte och mina ögon så kommer ni nog att bli mer än nöjda tror jag… 😦


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.