Kontakt med tjejer som vill träffa mig i grupp IRL? Slicka dig/er? Strippa? Naken passup? Nedgraderad, sexuellt förnedrad? Naken i naturen? Annat?


Denna kontaktförfrågan finns även med bilder på mig på min andra hemsida. Det är även lite mera text skriven där till bilderna. Du behöver ett lösenord. När du loggar in med lösenord så kommer du dock tyvärr inte direkt till sidan som länken ovan går till utan till startsidan av någon anledning. Du gör då enklast så att du efter inloggning går tillbaka till denna sida och klickar på länken igen så hamnar du rätt.
• Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida. • Gränser mellan fantasi, förspel och verklighet, vandra på gränsen, osv.

Det finns även en ”poll/fråga” i slutet av denna sida där du anonymt kan kryssa i vad du tyckte om denna sexförfrågan samt även se vad andra kvinnor tyckt.

Kontakta mig om du vill få kontakt med andra tjejer/kvinnor som eventuellt är intresserade av detta så kan jag förmedla de kontaktuppgifter ni vill lämna till varandra. Några förslag hur ni kan nå varandra som jag kommer på är:

  • Vanlig e-post. Du kan ju skaffa dig en anonym e-post på t.ex. Yahoo.
  • KiK. Där går det ju att skapa privata grupper också.
  • Skype.
  • Fler förslag?

Jag tänkte att jag verifierar att alla är kvinnor innan jag delger de andras kontaktuppgifter. Det går till exempel att göra genom att ringas vid anonymt. Är det ok? Om det nu dyker upp några som är intresserade av detta?

Jag blir så sjukt kåt av att känna mig naken och utsatt så det är svårt att inte göra korkade saker när jag är dumkåt :-(. Och ibland utnyttjar tjejer det. Jag blir faktiskt ännu mera maktlöst kåt av kåt-elaka tjejer som tänder på tanken att jag ångrar mig efteråt :-(. Tjejer som aldrig skulle kunna tänka sig att vara ihop med mig men som tänder på att förnedra och utnyttja mig sexuellt…

Kanske se/ha mig naken, utsatt, nedgraderad, bara ha mig som naken passupp eller liknande, annat? Jag skulle till exempel kunna bjuda dig/er på middag, servera er (naken eller påklädd beroende på hur ni vill ha det?). Och sedan får det utveckla sig som det blir och hur ni känner i stunden? Eller också bara en fika om du/ni föredrar det? Eller att jag kommer till dig/er?

Eller ute i naturen någonstans? Kanske att jag berättar när jag ska bada naken vid något enskilt ställe en viss tidpunkt. Kanske dyker det plötsligt upp några tjejer när jag minst anar det och ligger helt naken eller kanske är i vattnet och badar naken när ni dyker upp? Osäkerheten hos mig om det är ni eller några andra tjejer. Pirrigt, osäkert, väldigt nervöst. Hur ska jag göra? Ska jag varna tjejerna om att jag badar naken innan jag går upp? Antar det borde vara rimligt om det inte är ni. Vad får jag för svar då av tjejerna…? Skitnervös…

Fler förslag: Se på femdom-film naken tillsammans med några fullt påklädda tjejer…

Eller finns det något annat ni hellre vill?

Annars är jag tacksam om du vill träffa mig enskilt också. Hoppas du hör av dig! Lovar göra mitt bästa för att du/ni ska få ut det ni vill om jag får chansen? Är det okej?

Tillbaka till toppen av sidan.


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.