Jag skulle strippa av mig för en okänd tjej men blir lurad…


Denna sexnovell finns även med bilder på min andra hemsida. Du behöver då ett lösenord. När du loggar in med lösenord så kommer du dock tyvärr inte direkt till novellen som länken ovan går till utan till startsidan av någon anledning. Du gör då enklast så att du efter inloggning går tillbaka till denna sida och klickar på länken igen så hamnar du rätt.
• Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida. • Gränser mellan fantasi, förspel och verklighet, vandra på gränsen, osv.

Det finns även en ”poll/fråga” i slutet av denna sida där du anonymt kan kryssa i vad du tyckte om denna sexförfrågan samt även se vad andra kvinnor tyckt.

Usch, nu är jag så där kåt igen… Fantiserar om att jag står ensam hemma hos en tjej jag aldrig träffat förut. Över Internet hade vi kommit överens om att jag skulle komma hem till henne och klä av mig helt naken framför henne. Jag hade berättat för henne hur kåt jag blev när tjejer vill se mig naken.

När jag kommer innanför hennes dörr så säger hon åt mig att jag kan gå in i köket så länge. Hon låser ytterdörren inifrån med nedre låset; det känns lite konstigt att hon gör det men jag frågar inget utan går in i köket med ett nervöst pirrande i magen, eller kanske snarare kändes det mera som brinnande/fjärilar eller nåt. Det känns otroligt nervöst spännande och upphetsande att tänka sig att jag snart ska stå helt naken framför denna tjej i hennes kök.

Det är nu alldeles tyst i lägenheten och jag undrar vart hon tagit vägen. Plötsligt hör jag ljud från ett annat rum i lägenheten, en dörr öppnas, köksdörren öppnas och ett helt gäng tjejer kommer in i köket. Jag blir alldeles kall och ser nog helt förskräckt och nervös ut. Ingen säger något men jag ser att varenda en av tjejerna synar mig uppifrån och ner, klär av mig med blicken (nu verkar alla tjejer ha kommit in i köket; det är sju stycken…).

Tjejen som jag pratat med över internet säger plötsligt ”Du sa ju att du blir så hemskt kåt när tjejer vill se dig naken. Nu är vi sju stycken här och vi vill se dig naken allihopa.”

”Men jag trodde att det bara skulle vara du och jag” säger jag nervöst och jag märker att min röst darrar.

”Nej, som du ser så är vi sju stycken, är det ett problem för dig?”

”Jag tror inte att det skulle kännas bra efteråt när ni är så många”.

”Så bra.”. Hon vänder sig till de andra tjejerna och säger med ett elakt leende ”Han tycker visst att det skulle kännas jobbigt att klä av sig naken för oss.”

Det blir tyst en stund igen och de står alla och klär av mig med sina blickar. Jag känner mig otroligt utsatt och nervös men trots det så känner jag hur kuken börjar bli hård; det gör mig ännu mer nervös.

”Klä av dig” säger hon till mig.

”Men…”

”Vi skiter i om du tycker det är jobbigt eller inte. Vi blir bara kåtare av att du tycker att det är jobbigt.”

Det känns som att de orden sticker till i mig och kuken hårdnar ytterligare. Jag tänker att snart måste det synas genom byxorna.

”Sätt i gång!”

”Jag vill gå nu” säger jag nervöst och gör en ansats för att gå mot köksdörren.

Snabbt ställer sig tjejerna som en mur framför köksdörren.

En annan av tjejerna tar ett steg fram och ger mig en örfil med fingrarna över kinden så att det svider till. ”Klä av dig då för helvete!”.

Jag blir alldeles chockad, tar ett steg tillbaka, darrar på munnen. Jag inser att jag inte har något val, tvekar en sekund men började sedan sakta dra tröjan över huvudet.

”Så där ja. Duktig korkad kille.” säger hon nu.

Jag känner att det börjar pirra i magen igen och kuken hårdnar och jag blir alldeles stel. Fan, jag kan inte hjälpa det, kuken reser sig. Ska jag tvingas stå framför alla dessa tjejer helt naken och dessutom med världens ståkuk. Jag känner mig i helt tillintetjord. Sån skam, förnedring och utsatthet.

De står tyst och betraktar mig med blickar fyllda av en blandning av kåthet, elakhet och tillfredsställelse medans jag sakta klär av mig. Jag har bara byxorna och kalsongerna kvar när en av tjejerna går fram och sätter sin hand utanpå bulan i mina byxor.

”Men vad har vi här för något… Jag tyckte att du sa att du inte ville. Den här verkar vilja i alla fall!”

Hon lyfter upp min haka och ger mig snabbt en örfil till. Jag blir alldeles röd i ansiktet av skam och förnedring.

”Nu tar du dig resten av kläderna snabbt som fan och sölar inte så jävligt annars får du en jävla massa örfilar.”

Jag gör som hon säger och drar snabbt av mig byxorna och kalsongerna och kuken fjädrar upp och står och bultar stenhård…

Någon som vill skriva en fortsättning?


Finns det någon chans för mig? Som ovan eller på något annat sätt? Jag lovar att göra mitt bästa för att du/ni ska få ut det ni vill. Är det okej? I så fall kan du/ni kontakt mig via e-postformuläret. Jag vet att jag är korkad och dumkåt ibland men kan inte låta bli att göra bort mig när jag är dumkåt. Passa på att utnyttja det om ni vill? Att man kan bli så kåt av skam och förnedring? :-(. Kanske gillar ni till och med om jag ångrar mig efteråt när det är gått för mig och jag inte är dumkåt längre? För att vara korkad nog att komma tillbaka igen när jag blir dumkåt igen… :-(. Makt, utsatthet, förnedring, nedgradering, korkad kille att förnedra och utnyttja?

Säg till om du är tjej och vill ha kontakt med andra tjejer som eventuellt vill vara flera tjejer mot mig så kan jag förmedla kontakt mellan er om ni vill. Så kan ni ju prata med varandra och se om du hittar någon eller några tjejer till där du tycker personkemin känns rätt för en sådan här sak.

Eller om du föredrar att träffa mig själv? Jag lovar som sagt att göra mitt bästa för att du ska få ut det du vill om jag får chansen? Du kan vara påklädd hela tiden om du vill eller så kan du klä av dig och sitta grensle över mitt ansikte och tvinga mig att slicka tills du är nöjd? Knulla hela mitt ansikte blött? Eller vad du skulle kunna känna för i stunden? Hoppas du hör av dig.

Tillbaka till toppen av sidan.


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.