KVINNOR SVARAR HÄR: Har du träffat mig IRL? Du kan välja flera val!


Jag kan tycka att det finns en spänning och upphetsning i detta att inte veta säkert vem den andra är. Tänk om man känner varandra? Att bli ”avslöjad” eller något åt det hållet – eller i alla fall delvis det. Det finns nog flera saker i detta som är upphetsande för mig. Jag skulle nog kunna bli upphetsad om någon skrev anonymt från hemsidan och berättade uppgifter som klart bevisar att personen vet vem jag är, men där jag inte får veta vem den personen är. En osäkerhet… Fast jag uppskattar förstås väldigt mycket om denne personen håller vem jag är för sig själv på samma sätt som jag aldrig lämnar ut någon jag träffar.

Ytterligare tankar kring detta är om man till exempel skulle komma överens om att ses utan att ha pratat i telefon/skype/fritt forum innan (vilket jag väl egentligen alltid vill göra; det skulle kanske kunna finnas undantag dock). Då kan det ju faktiskt visa sig att man överraskas av att man känner varandra när man plötsligt står där framför varandra och dessförinnan lämnat ut de mest utlämnande och privata sexfantasier för varandra. Spännande tanke. Eller ännu mera spännande: komma överens om att du (eller jag) ska ligga helt naken i hallen hemma med benen brett isär, öppen och utlämnad. Och den andra vid en viss tidpunkt sakta ska trycka ner dörrhantaget och öppna dörren… Den som ligger där (du eller jag) ser med skräck och kåthet hur dörrhandtaget vrids ner och dörren sakta öppnas tills du/jag ligger helt naken och outad för… ja, vem…? Eller vilka…? Eller något liknande ute i naturen eller annan plats som fungerar?

Jag kan även tycka att det finns en upphetsning i ”anonymsex”, dvs ha sex med någon man inte känner men som man bestämmer träff med över nätet (med rimligt säkerhetstänkande innan).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.