Nu är jag så där sjukt förnedringskåt igen…


• Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.
Gränser mellan fantasi, förspel och verklighet, vandra på gränsen, osv. Ibland kan det ju vara en upphetsning i att någonting är riskabelt. Då återstår frågan hur och vilka risker man ska ta…? I vilken utsträckning kan man ”vandra på gränsen” bara i huvudet, i fantasin? Tillsammans med andra? När vill man ta en beräknad risk? När är det alltför korkat?

Jag skulle vilja känna mig naken, utsatt, nedgraderad och/eller förnedrad inför någon eller några tjejer/kvinnor… Finns det någon chans för mig? Lovar att göra mitt bästa för att du/ni ska få ut det ni vill om jag får chansen? Är det okej?


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.