Om att vara ”switch” m.m.


Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.

Denna text kommer troligtvis att justeras och uppdateras ytterligare.

Maktförskjutning sexuellt kan vara väldigt upphetsande tycker jag. Nu är jag ju naturligtvis väldigt mycket mera än ”switch”. Jag har inte på något sätt BDSM som ”livsstil”, går inte på sådana fester och tillställningar utan utövar detta hellre mera privat ibland. För mig handlar detta också endast om sexuell utlevnad ibland. Alltså inget 24/7-förhållande eller liknande (där det är en mer eller mindre ständig maktförskjutning). Sedan kan jag i och för sig vara öppen för om någon bara och endast vill träffa mig ibland och då bara för att vara i en viss roll. Jag gillar dock inte ordet ”roll” då det för mig inte handlar om ”teater” med spelade känslor utan om att man lever sig in i och släpper fram de känslor man blir kåt av.

Som jag skrivit tidigare så är jag som två sidor av samma mynt vad gäller dominans och undergivenhet, bli utsatt för respektive utsätta för, bli förnedrad/förnedra osv. Sedan kan man ju naturligtvis vara ”dominant” och ”undergiven” på så otroligt många olika sätt och med olika nyanser (där alla sätt inte passar mig); det finns ju så många olika sorts personkemi mellan olika människor och det blir vad det blir.

Det verkar dock som att jag när jag skriver och söker kontakt på nätet så blir det oftare i känslor av undergivenhet, utsatthet, nedgradering, förnedring, skam och liknande. Jag tror att det kan bero på flera olika saker såsom till exempel:

 • Om jag är snarast ”desperatkåt” och söker kontakt med tjejer/kvinnor på nätet så känns det ju som att jag direkt ligger i ett sorts underläge… Då ligger det närmare till hands att känna mig utsatt, ”bjuder ut mig” osv.  Att jag lämnar ut mitt inre avseende min sexualitet såsom som jag gör på denna hemsida. Det finns någonting gränslöst, utsatt, nedgraderande och förnedrande i det på något sätt.
 • Det känns också mindre påträngande att söka kontakt som ”undergiven” än som ”dominant”.  Att vara i känslan av undergivenhet, utsatthet, ”bjuda ut mig”, osv som en lättare, och ibland starkare, underton i den kontaktsökande texten så att säga.
 • Att vara ”dominant” fungerar sämre i skrift och på hemsidan känner jag många gånger. Det känns som att det är så mycket lättare att i de första kontakterna ”trampa snett”, ”klampa på” på helt fel sätt, vid helt fel tidpunkt. När jag inte har tjejen/kvinnan ifråga framför mig så kan jag inte känna av personkemi osv. Om jag däremot känner att hon blir kåt av att känna sig naken, utsatt, nedgraderad, förnedrad eller liknande så kan jag bli otroligt kåt av det, dvs man triggar varandra! Jag blir kåt av kåta tjejer! 🙂
 • Det är också större risk för att missförstås som en potentiell ”övergreppsperson” med en ansats som ”dominant” i kontaktsökande texter. Och det är definitivt avtändande.

E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

2 reaktioner till “Om att vara ”switch” m.m.”

 1. Det är ju synd att du känner att du bara kan skriva ur aspekten undergiven. Det är ju ändå du som bestämmer på din egna hemsida. Jag tycker att du gott kan skriva av dig vad du vill. Inte sätta på dig glasögonen- vad andra ska tycka.

  Gilla

  1. Tack för din kommentar! Fast jag känner det inte riktigt som att jag aktivt begränsar mig s a s. Jag har bara konstaterat att det oftare verkar tända mig mera att agera ”undergiven, naken, utsatt osv, på hemsidan och i fantasinoveller. I verkligheten är det nog snarast tvärtom, eller i alla fall så fungerar det oftast bättre att vara ”top”/”dominant”/bestämma. Men det beror ju helt på personkemi och är svårt att säga något generellt om. Samt det kan också ibland vara avtändande om det ska behöva bli på något visst sätt när man har sex. Man ses och ser vad som väcks och vad som blir eller inte blir av helt enkelt :-).

   Jag upplever det inte som något problem. Det finns ju även sexnoveller (båda självupplevda) som är åt maledom-hållet:

   https://mina6fantasier.wordpress.com/2017/08/28/mote-med-okand-tjej-med-bla-volvo/

   https://mina6fantasier.wordpress.com/2017/09/06/nyttjad-och-utnyttjad/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.