Gratis manlig strippa i Göteborg (eller något liknande?)


Jag är öppen för och gillar ganska många olika saker, både avseende sex och annat. Undvik gärna att placera mig i ett enda fack när du läser något på denna hemsida.

Vet inte om det kommer att bli så proffsigt dock… Fast jag tänder ju på att känna mig naken inför tjejer/kvinnor så… Samt även på att visa upp min nakenhet och kåthet för tjejer som vill se. Jag kan ju även bli mycket kåt av att känna mig nedgraderad, vara tjejer till lags, förnedrad, skam, utsatthet och liknande – dock inget nödvändigt inslag. Det beror på vad du/ni vill samt på personkemi och dagshumör antar jag? Kanske passa upp på er naken medan ni äter middag, fikar eller förfestar? Hoppas det inte gör något om jag får erektion då risken nog är stor för det…

Kanske vill du/ni helt enkelt se mig klä av mig helt naken i min pirrighet, nervositet och upphetsning? Se kuken fjädra upp kåt och hård? Kanske se mig runka för dig/er?

Eller om du/ni föredrar något annat?


E-postformulär: Läs mera här om hur e-postformulären fungerar — du kan skriva såväl anonymt som ange olika sätt jag kan kontakta dig på om du vill. Du behöver inte ange någon e-postadress alls för att skicka meddelande nedan. Vill du skapa en extra anonym e-postadress så är här några tips.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.